Αντιαπαγορευτικό

Γύρω μας ο κόσμος ταράσσεται συθέμελα. Πόλεμοι, φανατικοί πολιτικοί και τρομοκράτες, οικονομική κρίση, καταστροφή του περιβάλλοντος και του κλίματος συνθέτουν ένα ζοφερό και δυστοπικό μέλλον. Γεννούν ένα φαύλο κύκλο φόβου, ανασφάλειας και εσωστρέφειας. Στον αντίποδα έχουμε ένα φυτό που, αν και απαγορευμένο, αντιπροσωπεύει την ειρήνη, τον ουμανισμό και τη συναδέλφωση. Ένα φυτό που προσφέρει ευφορία (θεραπεία) και αυτογνωσία. Ένα φυτό που μπορεί να μας βγάλει από την κρίση και να αποτελέσει την οικολογική σωτηρία του πλανήτη.

Εδώ ο κόσμος καίγεται και εμείς θα ασχολούμαστε με την Κάνναβη; Ναι λοιπόν! Γιατί η Κάνναβη μπορεί να προσφέρει ένα νέο απελευθερωτικό πρόταγμα για τον άνθρωπο και το περιβάλλον, να επαναφέρει τις αξίες του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, να καλύψει ένα πολύ μεγάλο μέρος από τις καθημερινές ανάγκες οικιακής αυτάρκειας, και τέλος να δημιουργήσει πολλές θέσεις εργασίας σε όλους του τομείς της οικονομίας, με έμφαση στον πρωτογενή και δευτερογενή τομέα.

Διάβασε περισσότερα...

Κατηγορία: Αντιαπαγορευτικό

ΑΝΤΙΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ - ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

ATHENS CANNABIS PROTESTIVAL

5-6 ΜΑΗ 2017

ΑΛΣΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΓΟΥΔΙ

Εθνική Γλυπτοθήκη, Μετρό Κατεχάκη, προς θέατρο Badminton

Ένα φεστιβάλ διεκδίκησης και διαμαρτυρίας για την μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις και τη νομιμοποίηση της Κάνναβης

3 μουσικές σκηνές με δεκάδες καλλιτέχνες, ομιλίες & εργαστήρια, προβολές, έκθεση σκίτσων & βιβλίων, chai shop, bar, market (φαγητά και χειροτεχνίες)ενημερωτικά περίπτερα

Διάβασε περισσότερα...

Κατηγορία: Αντιαπαγορευτικό

 

Στείλαμε την παρακάτω επιστολή με σχόλια για τις προτάσεις της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για την ιατρική χρήση της Κάνναβης.

Διάβασε περισσότερα...

Κατηγορία: Αντιαπαγορευτικό

Δίκτυο ένας άλλος κόσμος

Αλληλεγγύη και αντίσταση.

Το κίνημα από τα κάτω αναπτύσσεται λειτουργεί πέρα από τη κρίση και κάνει τις ουτοπίες του πραγματικότητα. Ήδη χιλιάδες άνθρωποι σε όλη στην Ελλάδα παίρνουν τη κατάσταση στα χέρια τους και γίνονται μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος.

Διάβασε περισσότερα...

Community Radio

JEvents View Switcher

Ημερολόγιο Δράσεων