Αντιαπαγορευτικό

 

Στείλαμε την παρακάτω επιστολή με σχόλια για τις προτάσεις της επιτροπής του Υπουργείου Υγείας για την ιατρική χρήση της Κάνναβης.

Διάβασε περισσότερα...

Κατηγορία: Αντιαπαγορευτικό

Συγκεντρώσαμε σε 293 σελίδες όλες τις επιστολές, τα άρθρα και τα δελτία τύπου που έχουμε εκδώσει τα τελευταία 12 χρόνια σαν Ηλιόσποροι, για το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ και την Αντιαπαγορευτική μας εκστρατεία για την απελευθέρωση της Κάνναβης και τη μεταρρύθμιση των ναρκωπολιτικών στα πλαίσια της μείωσης της βλάβης. Μαζί με κάποιες χαρακτηριστικές φωτογραφίες και τις αφίσες των διοργανώσεων για να θυμούνται οι παλαιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. 

Μια επετειακή ηλεκτρονική έκδοση για ελεύθερο κατέβασμα, με πλούσια τεκμηρίωση, επίκαιρα επιχειρήματα και πλήθος πηγών και βιβλιογραφίας, περιλαμβανομένων επιστημονικών ερευνών και διεθνών καλών πρακτικών. 

Διάβασε περισσότερα...

Κατηγορία: Αντιαπαγορευτικό

Στείλαμε την παρακάτω επιστολή στον Υπουργό Υγείας, με κοινοποίηση στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Αγροτικής Ανάπτυξης, για μια επίσημη ενημέρωση σε ότι αφορά τα πορίσματα της Επιτροπής που είχε συστήσει για την ιατρική χρήση της Κάνναβης που αναμένουμε από το τέλος Οκτωβρίου 2016.

Την επιστολή προσυπογράφουν οι Ηλιόσποροι, ο Διογένης- διάλογος πολιτικής για τα ναρκωτικά, ο Ελευθεριακός Σύνδεσμος Απεξάρτησης (ΕΛΕΥΣΥΝΑ) και ο σύλλογος Μαμάδες για την Κάνναβη (ΜΑΜΑΚΑ).

Διάβασε περισσότερα...

Κατηγορία: Αντιαπαγορευτικό

Δίκτυο ένας άλλος κόσμος

Αλληλεγγύη και αντίσταση.

Το κίνημα από τα κάτω αναπτύσσεται λειτουργεί πέρα από τη κρίση και κάνει τις ουτοπίες του πραγματικότητα. Ήδη χιλιάδες άνθρωποι σε όλη στην Ελλάδα παίρνουν τη κατάσταση στα χέρια τους και γίνονται μέρος της λύσης, όχι του προβλήματος.

Διάβασε περισσότερα...

Community Radio

JEvents View Switcher

Ημερολόγιο Δράσεων