Το σημερινό επεισόδιο τηλεοπτικής βίας από το κοινωνικό απόβλητο, νοσταλγό των Waffen SS και εκπρόσωπο τύπου της Χρυσής Αυγής Κασιδιάρη ρίχνει τις μάσκες της δημοκρατικής νομιμότητας και θέτει όλους προ των ευθυνών τους.  

Δεν σηκώνει πλέον καμία αμφιβολία ότι η εγκληματική οργάνωση και οι τραμπούκοι της πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Όχι μόνο για το σημερινό επεισόδιο φασιστικής βίας απέναντι σε εκπροσώπους της Αριστεράς, αλλά συνολικά για τις εγκληματικές τους ενέργειες εναντίων μεταναστών, φοιτητών, καθηγητών, πολιτικοποιημένων ατόμων, ομοφυλόφιλων και όποιου δεν συνάδει με τα εμετικά ιδανικά τους.  

Η Δικαιοσύνη πρέπει να δράσει άμεσα και αυτεπάγγελτα. Όλες οι δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις σε συνεργασία με μεταναστευτικές οργανώσεις πρέπει να δράσουν συντονισμένα και με πυγμή απέναντι στο φασισμό και τον ρατσισμό γιατί το φίδι έχει γεννήσει ήδη πολλά αυγά.       

Πρέπει να υπάρξει συντονισμένη και σε βάθος εκκαθάριση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού από τους υποστηρικτές της εγκληματικής οργάνωσης.  

Πρέπει να υπάρξει επίσης συστηματική δουλειά σε όλες τις γειτονιές από αντιφασίστες και αντιφασίστριες για να παρέχουν πραγματική κοινωνική αλληλεγγύη σε όσους το έχουν ανάγκη και για να ξεριζώσουν τη φασιστική προπαγάνδα από τη ρίζα της.  

Καμία ανοχή στο φασισμό και τον ρατσισμό. Καμία ανοχή στη βία. Καμία ανοχή στους νοσταλγούς των Ναζί.   Να στείλουμε τους φασίστες πίσω στις σπηλιές τους και στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

7.6.2012   Ηλιόσποροι